Zakelijk

Doelgroep

Bent u beleidsmaker, projectontwikkelaar, belegger of bouwer en wilt u betaalbare starterswoningen realiseren op binnenstedelijke locaties, dan is een blok Tiny Smart Lofts een welkome aanvulling op uw project. Tiny Smart Lofts maakt binnenstedelijk wonen voor starters mogelijk.

Ontwikkelingen

Onze eerste 52 Tiny Lofts in Amsterdam zijn vrijwel CO2 neutraal in het gebruik. En we werken hard aan de ontwikkeling van volledige ecologische en circulaire Tiny Smart Lofts.

De ontwikkeling van een Tiny Smart Lofts voor gezinnen is in volle gang. Deze loft met een oppervlakte van 60 m2, vormt een waardevolle toevoeging op het huidige aanbod.

Woningborg

Het inbouwpakket van de Tiny Smart Lofts voldoet aan de strenge kwalitatieve toets van Woningborg. Daarmee wordt het beschouwd als vast onderdeel van de woning. Hierdoor kan het worden meeverzekerd in de afbouwgarantie en opleveringsgarantie van de aannemer, maar ook meegenomen worden in de hypothecaire financiering van de bank.

Intellectueel eigendom

Het intellectueel eigendom van de Tiny Smart Lofts is door d2vH geregistreerd bij BOIP onder I-DEPOT nummer 132713.

Diensten

Met bij elkaar opgeteld 50 jaar ervaring in projectontwikkeling, zijn wij in staat alle fases uit het ontwikkelingstraject voor u te verzorgen, vanaf schetsontwerp tot en met realisatie. Ook een marketing & salestraject via een consumentenportal op onze website en de kopersbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Voor een optimale samenwerking is het wenselijk ons vroegtijdig bij uw project te betrekken.

Kom onze Tiny Smart Lofts bezoeken. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van onze Mock-Up in Amsterdam. Mail voor een afspraak.

Klik hier voor meer informatie over onze strategische samenwerking.