skip to Main Content

Het concept

Een eigen loft dicht bij je werk in de stad is voor velen een utopie. Maar ben jij starter op de woningmarkt, is tiny living voor jou een lifestyle en heb jij het ‘ontspullen’ helemaal omarmd? Dan maakt Tiny Smart Loft jouw droom tot werkelijkheid. Met oog voor detail, stijlvol ontwerp en slim doordacht tot in elk hoekje, ontwierp een team van creatieve professionals. Kwalitatief wonen in de stad is nu ook voor jou betaalbaar. Door de compacte bouw, beperk je ook nog eens je ecologische voetafdruk.

Starters met sleutelberoepen

Starters met sleutelberoepen hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt en trekken dan ook veelal de stad uit. Maar een stad kan niet zonder docenten, verpleegkundigen en politiemensen. Daarom zet Tiny Smart Loft zich in om comfortabel wonen in de stad juist voor hen mogelijk te maken.

Interieurontwerp
Geen twee Tiny Smart Loft zijn hetzelfde, want je personaliseert jouw interieur helemaal naar eigen smaak. Van de kleuren van de kastjes, het aanrechtblad de vloer- en wandtegels, tot het materiaal van de vloerafwerking en het hybride meubilair. 

Woningborg

Het inbouwpakket van de Tiny Smart Loft voldoet aan de strenge kwalitatieve toets van Woningborg. Daarmee wordt het beschouwd als vast onderdeel van de woning. Hierdoor kan het worden meeverzekerd in de afbouwgarantie en opleveringsgarantie van de aannemer, maar ook meegenomen worden in de hypothecaire financiering van de bank.

Duurzaamheid

Door in een Tiny Smart Loft te wonen, beperk je jouw ecologische voetafdruk. Er is relatief weinig bouwmateriaal nodig voor het bouwen van je Tiny Smart Loft. Bovendien wordt het totale ruimtebeslag beperkt doordat gestapeld wordt gebouwd op binnenstedelijke locaties. Aanleg van nieuwe wegen en nieuwe infrastructuur is daarom niet nodig.

Beleggen

Bent u pand eigenaar en wenst u maximaal rendement met een combinatie van werken en wonen? Wij hebben voor u een kant en klaar woon-concept.

Het concept is uitermate geschikt als optopper voor bestaand vastgoed. Een prefab houten woonmodule, dat als volwaardig appartement op bestaand vastgoed kan worden geïnstalleerd.

Heeft uw bedrijfpand een woon bestemming gekregen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij maken gratis een concept tekening en berekening voor U. Daarnaast helpen wij u bij de aanvraag en begeleiding van de bouw.

Bouwvoordelen:

 • Slechts 7 werkdagen productietijd per Loft. (af fabriek)
 • Overlastbeperking dankzij korte bouwtijd op locatie
 • Zeer geschikt voor inbreidingslocaties om de bouwplaatsvoorzieningen vrijwel overbodig zijn
 • Prijsvast omdat het risico op tussentijdse prijsstijgingen door de korte bouwtijd wegvalt
 • Lichtgewicht en daardoor geschikt als optopper van uw bestaande bedrijfspand
 • Onderhoudsarm
 • Bio-based en circulair bouw
 • Verplaatsbaar en daarmee herbruikbaar

Zakelijk

Doelgroep

Bent u beleidsmaker, projectontwikkelaar, belegger of bouwer en wilt u betaalbare starterswoningen realiseren op binnenstedelijke locaties, dan is een blok Tiny Smart Lofts een welkome aanvulling op uw project. Tiny Smart Lofts maakt binnenstedelijk wonen voor starters mogelijk.

Ontwikkelingen

De eerste Tiny Lofts zijn vrijwel CO2 neutraal in het gebruik. En we werken hard aan de ontwikkeling van volledige ecologische en circulaire Tiny Smart Lofts.

De ontwikkeling van een Tiny Smart Lofts voor gezinnen is in volle gang. Deze loft met een oppervlakte van 60 m2, vormt een waardevolle toevoeging op het huidige aanbod.

Intellectueel eigendom

Het intellectueel eigendom van de Tiny Smart Lofts is geregistreerd bij BOIP onder I-DEPOT nummer 132713.

Diensten

Met bij elkaar opgeteld 50 jaar ervaring in projectontwikkeling, zijn wij in staat alle fases uit het ontwikkelingstraject voor u te verzorgen, vanaf schetsontwerp tot en met realisatie. Ook een marketing & salestraject via een consumentenportal op onze website en de kopersbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Voor een optimale samenwerking is het wenselijk ons vroegtijdig bij uw project te betrekken.

Kom onze Tiny Smart Lofts bezoeken. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van onze Mock-Up in Amsterdam. Mail voor een afspraak.

Bouwkavel

Heeft u wellicht een interessante kavel voor de bouw van onze Tiny Lofts? Inbreilocatie of Herontwikkeling?

Het concept is uitermate geschikt als optopper voor bestaand vastgoed. Een prefab houten woonmodule, dat als volwaardig appartement op bestaand vastgoed kan worden geïnstalleerd.

Heeft uw bedrijfpand een woon bestemming gekregen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan ook een grondpositie zijn.

 • Minimaal 150m2 aan bouwvlak.
 • Wij zijn op zoek naar geschikte kavels in Noord-Holland-Noord.
 • Bouwhoogte circa 3 tot 12 meter
 • Restkavels kunnen ingevuld worden
 • Wij bieden een interessante courtage

Wij komen graag in contact met eigenaren van kavels, rechtstreeks of via een makelaar.

Smart ingedeelde loft met hybride meubilair

Back To Top