Het concept

Een eigen loft dicht bij je werk in de stad is voor velen een utopie. Maar ben jij starter op de woningmarkt, is tiny living voor jou een lifestyle en heb jij het ‘ontspullen’ helemaal omarmd? Dan maakt Tiny Smart Loft jouw droom tot werkelijkheid. Met oog voor detail, stijlvol ontwerp en slim doordacht tot in elk hoekje, ontwierp een team van creatieve professionals. Kwalitatief wonen in de stad is nu ook voor jou betaalbaar. Door de compacte bouw, beperk je ook nog eens je ecologische voetafdruk.

Starters met sleutelberoepen

Starters met sleutelberoepen hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt en trekken dan ook veelal de stad uit. Maar een stad kan niet zonder docenten, verpleegkundigen en politiemensen. Daarom zet Tiny Smart Loft zich in om comfortabel wonen in de stad juist voor hen mogelijk te maken.

Interieurontwerp

Geen twee Tiny Smart Loft zijn hetzelfde, want je personaliseert jouw interieur helemaal naar eigen smaak. Van de kleuren van de kastjes, het aanrechtblad de vloer- en wandtegels, tot het materiaal van de vloerafwerking en het hybride meubilair. Met de online Tiny Smart Loft Planner stel jij jouw droomloft zelf samen. Je ontwerp komt in 3D tot leven, zodat je op je gemak eindeloos kunt variëren.

Woningborg

Het inbouwpakket van de Tiny Smart Loft voldoet aan de strenge kwalitatieve toets van Woningborg. Daarmee wordt het beschouwd als vast onderdeel van de woning. Hierdoor kan het worden meeverzekerd in de afbouwgarantie en opleveringsgarantie van de aannemer, maar ook meegenomen worden in de hypothecaire financiering van de bank.

Duurzaamheid

Door in een Tiny Smart Loft te wonen, beperk je jouw ecologische voetafdruk. Er is relatief weinig bouwmateriaal nodig voor het bouwen van je Tiny Smart Loft. Bovendien wordt het totale ruimtebeslag beperkt doordat gestapeld wordt gebouwd op binnenstedelijke locaties. Aanleg van nieuwe wegen en nieuwe infrastructuur is daarom niet nodig.