skip to Main Content

Benut het oppervlak van je hele dak. Een extra woonlaag op een bestaand bedrijfspand

Optopper is een duurzame houten dakopbouw waarmee je de oppervlakte van je bedrijfsruimte dak kunt gebruiken voor nieuwe appartementen.

Onze Smart Tiny Loft is van hout en daarmee zijn deze Smart Loft appartementen met hun lichte constructie zeer geschikt voor dakopbouwen. Het bouwsysteem is op basis van bio based materialen en circulaire materialen die in fabrieken worden geassembleerd. En op de bouwplaats als een bouwpakket op het dak worden gemonteerd.

Optoppen is het aanbrengen van één of meerdere woonlagen

Op de top, dus op het dak, van een bedrijfspand een extra woonlaag aanbrengen dat is optoppen. Of een aantal woonlagen als de constructie van het gebouw en de regelgeving dit toelaten.

Voordelen van prefabriceren en houtskeletbouw

Onze Tiny Smart Loft is van hout en daarmee is dit appartement met een lichte constructie zeer geschikt voor een dakopbouw. De bouwmethode is op basis van bio based en circulaire materialen die in een Prefab fabriek en timmer fabriek worden geassembleerd. Hout is licht, sterk, flexibel en circulair. Met bouwen in hout wordt CO2 opgeslagen.

Optopper bedrijfsunit als oplossing van het woningtekort?

Door de toename van kleinere huishoudens blijft de vraag naar woningen voorlopig hoog. Steden worden steeds dichter bebouwd en de bouwgrond schaarser. Door gebruik te maken van je dakoppervlak en veelal nieuwe bestemmingsplannen waar wonen & werken wordt toegestaan, ontstaan er nieuwe plekken voor nieuwbouw en passende woningen bij de huidige vraag. Meer weten? Neem dan contact met ons op. www.smarttinyloft.nl

Back To Top