Tiny Smart Lofts

Kans voor starters op de woningmarkt.

Een eigen loft dicht bij je werk in de stad is voor velen een utopie. Maar ben jij starter op de woningmarkt, is tiny living voor jou een lifestyle en heb jij het ‘ontspullen’ helemaal omarmd? Dan maakt Tiny Smart Loft jouw droom tot werkelijkheid. Met oog voor detail, stijlvol ontwerp en slim doordacht tot in elk hoekje, ontwierp een team van creatieve professionals Tiny Smart Loft. Kwalitatief wonen in de stad is nu ook voor jou betaalbaar. Door de compacte bouw, beperk je ook nog eens je ecologische voetafdruk.

Samenwerking?

Bent u beleidsmaker, projectontwikkelaar, belegger of bouwer en wilt u betaalbare starterswoningen realiseren op binnenstedelijke locaties, dan is een blok Tiny Smart Lofts een welkome aanvulling op uw project.

Met bij elkaar opgeteld 50 jaar ervaring in projectontwikkeling, zijn wij in staat alle fases uit het ontwikkelingstraject voor u te verzorgen, vanaf schetsontwerp tot en met realisatie. Ook een marketing & salestraject via een consumentenportal op onze website en de kopersbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Voor een optimale samenwerking is het wenselijk ons vroegtijdig bij uw project te betrekken.