Skip to content

PNO Wonen biedt een uniek concept op basis van Industrieel, Flexibel en Demontabel bouwen (IFD). De prefab houten woonmodules, die compleet geïnstalleerd worden geleverd, vormen de bouwstenen voor allerlei soorten gebouwen. De duurzame constructie, waarvan de kwaliteit vergelijkbaar is met traditionele bouw, kan eventueel in de toekomst op een andere locatie worden herbouwd of opnieuw worden ingedeeld.

De woonmodule bestaat volledig uit houtbouw. En is helemaal compleet, inclusief keuken, toilet, douche en verwarmingsinstallatie. Alles is conform het bouwbesluit en met een lage EPC-waarde. Op deze manier kan in een korte tijd een groter wooncomplex worden neergezet.

Tiny Lofts voor starters

Een appartement met slimme indeling en hybride meubilair, zodat je ruimte hebt op de plekken waar je op dat moment bent. De woningen worden compleet opgeleverd voorzien van: een vloerafwerking, geschilderde wanden, keuken, kasten tot een bedmeubel en een complete badkamer.

PNO Wonen gaat hier haar eigen concept smart lofts toepassen. Een eigen ontwikkeling helemaal van deze tijd met innovaties als toegang via mobiel en CO2 neutraal in gebruik. Voor meer informatie of mogelijke samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Back To Top